图片6.jpg


QUI SOM?
Sunwebcamés una marca de càmeres de seguretat sota tecnologia GATESEA,centrant-se en RandD i fabricaciódecàmera de 4G/3G/WIFI IP d'alt rendiment & càmeres de seguretat de l'aire lliure sense cables Alimentat Solaren el món. Sunwebcam va ser desenvolupat i patentat un poder baix, sense cables maquinari i núvol programari que permet-to-end alimentades sistemes solars que són la meitat del cost d'alternatives i molt més simple instal·lar i gestionar. Presentem els nostres productes en construcció, seguretat del lloc, automatització industrial, petroli i gas, agricultura, policials i vigilància ambiental.


La nostra fàbrica

GateSea Tech cooperat amb tallar universitats importants pel cultiu de talent, convertits amb èxit l'última tecnologia solar fotovoltaica i sense cables de càmera en producte avantatges, 8 postgraus i obres d'experts professionals 25 grau per GateSea Equip de RandD de tecnologia, més del 8% ingressos de companyia havia estat invertit en aquest departament cada any, GateSea Tech generat 20 sol·licituds de patents per invencions en només un any en 2015.


1(001).jpg7(001).jpg


2(001).jpg3(001).jpg


4(001).jpg5(001).jpg


6(001).jpg8(001).jpg


9(001).jpg10(001).jpg


Equip i projectes

Ens unim projectes inclouen:

El projecte de Base estació seguiment - Xina Mobile comunicació cooperació

El projecte de l'agricultura de Monitorització - Acadèmia de xinès de Sciencese

El projecte de l'agricultura de Monitorització - Universitat Normal de Pequín

El projecte de construcció monitoratge - Jun hua immobiliària

El projecte de construcció seguiment (OEM càmera i plataforma)-una empresa de solucions de seguretat famós

El projecte de Mnitoring ambiental-empresa de solucions de seguretat d'un


El nostre producte

QUÈ OFERIM
Solar alimentat càmeres de seguretat de l'aire lliure sense cables
Sunwebcam ven i dóna suport a càmera de 4G/3G/WIFI IP d'alt rendiment amb opcions d'energia solar per a diverses aplicacions.
Personalitzat i solucions de l'OEM
Estarem encantats de discutir aplicacions a mida i configuracions per fer el seu projecte un èxit.


Aplicació del producte

Presentem els nostres productes en construcció, seguretat del lloc, automatització industrial, petroli i gas, agricultura, policials i vigilància ambiental.


Nostre certificat

Tots els productes ha aprovat la normativa Xina certificació obligatòria (CCC), alguns dels productes ha estat certificat per normes CE, UL i FCC.

Patent de producte incloent-hi proporció impermeable IP67, Patent d'invenció (bateria), patró de producte (disseny).


Equips de producció

Amb més avançats marques Alemanya fotovoltaiques solars laminat, màquina de tall làser de cèl·lula solar d'alta precisió xip classificació automàtic, banda ampla Siemens pols de línia de l'envelliment, la capacitat anual empresa assolit productivitat pic de 1.7MW Mòdul fotovoltaic i 5.000 conjunts càmera solar.


Producció de mercat

Inspirar una nova visió

Vostè ha notat que hi ha una bossa de no-teixits imprès "professional solar càmera i solució de fàbrica" apareix en tots els nostres llocs de projecte, seguia enginyers GateSea Tech arreu de la Xina, fins i tot a llocs de construcció exterior... Després transitòria parada a cada lloc, ens va deixar la càmera il. lustre solar, llavors prepara proper destí. És ordinària com nosaltres però es pot sentir la nostra felicitat simple, el nostre compromís persistents de responsabilitat, us trobareu amb moltes qualitats notables quan vostè sap més sobre nosaltres, estem sempre en marxa per un món ecològic ofereix i que són realment agraeix el seu company.


El nostre servei

El nostre Departament RandD consta d'un equip d'especialistes que tenen més de 15 anys d'experiència en el programari i desenvolupament de maquinari varia indústries i bo a proporcionar personalitzat i solucions de l'OEM inclouen:

· Personalització de configuració de càmera

· Configuració personalitzada

· Funcions personalitzades

· Aplicació mòbil de personalització

Interfícies d'usuari de costum i marca

Suport per a l'aplicació de camp específic

Data analítica i alertant funcions

· Proveïdors de núvol accedir personalització

图片7.png  
 
QUI SOM?
El nostre Departament RandD consta d'un equip d'especialistes que tenen més de 15 anys d'experiència en el programari i maquinari desenvolupament càmera sector de seguretat i apuntar a donar els últims productes innovadors i tecnologies a preus competitius.
图片8.png 
 EQUIP TÈCNIC
Proporcionem fort suport tècnic per a personalitzat i solucions de l'OEM, especials per a la construcció, petroli i gas, l'agricultura i seguiment de projectes ambientals.
图片9.png

 
TECNOLOGIES PATENTADES
Els avenços en la reducció del consum de càmeres de poder i elegant de càrrega de bateria solar. Això ha fet que l'energia solar eficient, fiable i un cost molt menor que els sistemes de generació actual.
图片10.png  
 
PREU ASSEQUIBLE
Sunwebcam lloc professional càmeres són la meitat del cost d'alternatives. De debò, vegi la comparació aquí.


PER QUÈ ESCOLLIR-NOS?

Sunwebcam és una raça nova de càmeres web. Hi ha 3 raons per considerar Sunwebcam:
·Tecnologies patentades-els avenços en la reducció del consum de càmeres de poder i elegant de càrrega de bateria solar. Això ha fet que l'energia solar eficient, fiable i un cost molt menor que els sistemes de generació actual.

·Certificats-IP67 Impermeable tipus Patent d'invenció (bateria) patró de disseny de producte.

·Equip tècnic-proporciona suport tècnic fort per personalitzat i solucions de l'OEM, especials per a la construcció, petroli i gas, agricultura, Electric Power Grid seguretat i projectes de vigilància ambientals.

·Preu assequible-Sunwebcam lloc professional càmeres són la meitat del cost d'alternatives. De debò, vegi la comparació aquí.


Que actualment estan buscant nous socis de canals i benvinguda l'oportunitat de sentir d'empreses que agradaria revendre els nostres productes en canals propis. Contacti amb nosaltres per correu electrònicinfo@sunwebcam.como + 86 76087808162 demanant preus més o informació tècnica.