Què ésSunwebcam?

Sunwebcam ven càmeres web interactiu. La nostra tecnologia dóna als clients la capacitat remotament controlar la seva jobsites en directe i investigar incidències amb rècord de alarma de detecció de moció. L'avantatge de Sunwebcam és combinar el sistema solar, la tecnologia 4G LTE amb càmera de seguretat, estalvi energia, treball i material de costos.

Sunwebcam té programari per iOS, Android i PC dispositiu. Als nostres clients podeu visitar la seva webcams remotament a casa, a l'oficina.


SónSunwebcam vídeoVIURE?

Sí. La webcam Visualitza vídeos en viu. En qualsevol moment vostè visita la càmera que li atorgues el vídeo en directe. Per augmentar la usabilitat sobre connexions cel·lulars més lent, vostè té l'opció per veure el vídeo en definició estàndard o alta definició.


Com funciona?

Sunwebcam 4G Solar càmeres són alimentats per energia solar. Nostres predefinits mòdems de 4G LTE automàticament marcar Inici als nostres servidors de Sunwebcam. Els usuaris poden accedir a Sunwebcam amb la nostra app de telèfon elegant o programari de PC. Aquesta interfície de programari proporciona l'usuari amb totes les eines per a interactuar amb la càmera.


Quins tipus de plug-ins són necessaris per aSunwebcamusuaris?

Cap. Si s'instal·la l'app o el programari al vostre dispositiu, pot accedir a Sunwebcam des de qualsevol lloc en qualsevol moment quan estigueu en línia.


Quin tipus de connexió a Internet és necessari a la meva ubicació de càmera?

Cap. Sunwebcam 4G càmeres Solar vaixell amb mòdems de cel·lular de LTE 4G predefinits i connectar amb el servei Sunwebcam automàticament. Hi ha una excepció: nostres càmeres coberta especialitat poden requerir una connexió ethernet.


Què està inclòs en unaSunwebcamsistema?

Vostè rebrà una càmera (construïda dins de pila), panells solars i suports. Tot el maquinari és ben protegits i portava una caixa de cartró per reduir el dany potencial de trànsit.

Sunwebcam també inclou el servei ofert, d'accés a tots els nostres eines i característiques, mitjans de comunicació per sempre sense allotjament i il·limitada suport des de la seu de NC.


El temps és una preocupació?

No, l'aire lliure Sunwebcam 4G càmeres Solar requereixen l'ús d'un tancament que els protegeix dels elements. Els components de grau industrial són disponibles per a gestionar ambients extrems calents, freds i humits. Només localitzar la Sunwebcam 4G càmera Solar amb molt ventós per assegurar l'alimentació.

Pluja, neu, pols o brutícia poden acumular-se en el recinte de la càmera i obstruir la vista. Aquestes són generalment autocorrecció amb el temps, però pot necessitar netejar l'àrea del recinte lent si es posa massa brut.


Quant de temps pot darrera la bateria? Si la pila es drena sota requisits elèctrics no hi hauria cap procediment necessari per obtenir el sistema cap amunt i corrent d'engegada

Sunwebcam 4G càmera Solar pot aproximadament 4 últims dies durant dia plujós consecutiu (de ple al buit). Si la pila es drena a la nit, la càmera es iniciar i executar automàticament a l'hora del dia. No necessita a ningú per posar en marxa la càmera (fins i tot en dia de pluja, els febles, l'energia solar és suficient per despertar cap amunt de la càmera, però no por durar molt de temps a la nit).


Si la càmera de Solar G 4 és totalment sense cables, alimentada per solar i dades transmeses per cel lular?

Sí, Sunwebcam 4G càmera Solar és totalment sense cables, alimentada per solar i transmissió de dades per telèfon mòbil. Pot posar la càmera en qualsevol lloc sense cable d'alimentació i Ethernet cable.


Què és una càmera PTZ?

PTZ significa pa-tilt-zoom. Això significa que la càmera pot ser apartat en gairebé qualsevol direcció dalt/baix/esquerra/dreta i llavors zoom amb una potent òptic. Les càmeres són sovint anomenats càmera robòtic perquè utilitzen motors de per dirigir la càmera a la zona que voleu veure.


Què és el temps de maduració en el seu equip?

El temps de maduració per Sunwebcam maquinari per vaixell és aproximadament 5-15 dia laborable, depèn que país que són in.4G LTE bandes són diferents entre països.


La càmera es poden moure de una vegada s'estableix?

Sí. Sou lliure de moure la càmera en qualsevol moment a qualsevol altra ubicació o lloc.


Ofereixen serveis d'instal·lació?

Núm. Sunwebcam fa increïblement fàcil instal·lació. Simplement muntar la càmera i endolli'l. Es requereix cap habilitat tècnica. Tot és habilitat pràctica en comptes de llicència tècnic per salvar el seu cost laboral.


Com puc aconseguir el meu càmeres?

Per ordre de Mostra, enviem la càmera per exprés.

Per ordre de major, enviem la càmera per mar.