OLI 59 GAS 59 MINERIA

- Sep 18, 2017 -

La Sunwebcam és càmeres de vigilància sense cables dissenyats per a entorns hostils, amb tancaments de tot temps abrupte pressió IP67 a segellat. Això és completament autònom, amb un curt cable incorporat al plafó solar inclòs.

图片26.jpg图片27.jpg

Si la necessitat de les càmeres de seguretat de l'aire lliure sense cables és eliminar l'amenaça de l'activitat humana llavors sensor de moció instant començarà a prendre fotografies de l'esdeveniment que es produeixi.

Vídeos 59 imatges immediatament són enviades al nostre programari de control de càmera de núvol que es poden veure pel Departament de seguretat de la companyia, o qui s'encarrega de aquella ubicació concreta. Acció immediata es produeix normalment per eliminar qualsevol altres actes com ara vandalisme o robatori.

图片28(001).jpg

Sistemes de càmeres de seguretat remota ja estan disponibles i una realitat assequible que li estalviarà la indústria petroli i Gas milers de dòlars prèviament perdut en la despesa, comptabilitat inexacta, bomba ubicació visites i violacions de seguretat inesperada.