Càmera de seguretat sense fils solars de Sunwebcam

- Mar 14, 2018 -

La taxa per instal·lació de lleva de seguretat depèn de quin tipus sunwebcam solar sense cables càmera del sistema de seguretat que us interessen les funcions que vostè està pensant en com seguiment remot utilitzant telèfons intel ligents i comprimits i finalment la varietat de càmeres de seguretat es desig conjunt amunt al voltant de la seva oficina o llar.

1.jpg

Sunwebcam 3G / 4G càmera Alimentat Solar


He de comprar un sistema de càmeres de seguretat sense fils solars de sunwebcam?

Per llocs que són fins i tot més de 40 peus necessita una càmera de seguretat sense fils solars de sunwebcam amb una lent ajustable o una lent Mirador reiterada. Es pot veure tant com un quart milla segons els lents utilitzen però tindreu una vista més estret. Fins i tot pot utilitzar una lleva PTZ que pot enfocar al voltant i zoom a una ubicació determinada. Assegureu-vos que encaixa les càmeres de vídeo amb la lent correcta per obtenir informació específica com Etiquetes i cares de motorista quan cotxes està tirant en un munt. Sunwebcam solar 4G càmera té auto detectar i visió nocturna, e-mail vostè quan algú apareix a la imatge, t'enviarem una alerta de correu electrònic.


Analògics o bàsics seguretat electrònics càmeres HD pot de fet oferir la mateixa informació com càmeres de vídeo IP en la longitud que es pren després el concepte de posicionament. Si vostè està tractant de cobrir una porta o passatge, fins i tot amb una càmera electrònica de baixa resolució tindrà fotos excel lent si la càmera de vídeo es posa en peus 15 de exactament el que vostè es prepara per cobrir. En cas que necessiti anar encara més a l'estat al voltant de 40 peus, vostè haurà de fer ús d'una càmera de seguretat sense fils solars de sunwebcam de resolució més gran. Encara portarà funcions facials, tatuatges i altre poca informació.

2.jpg

Sunwebcam 3G/4G PTZ Alimentat Solar càmera


Les 2 directives primàries per electrònics càmeres de seguretat són posicionament i funció. IP de càmeres de vídeo són fantàstics, en cas que vostè compra dissenys d'extrem més alt pot cobrir més ubicació i veure més informació d'una gamma, significat, que pot cobrir localització més amb menys càmeres de vídeo. El desavantatge per electrònics càmeres IP és la despesa per càmera electrònica i embús de trànsit de xarxa. Una bona càmera IP poden variar de 150 $ a $400 mentre una gran càmera electrònica de final IP poden variar des de $500 a 1.200 $. Càmeres IP són, a més, els porcs de dades Web. L'oportunitat de que té una rutina DSL o qualitat Web establert en la seva localització, estar preparat per suportar una associació Web moderat. Però la nostra càmera de 4G solar sunwebcam té la ubicació de la targeta SIM, permetent la cam indicar cada moment. Perquè pugui rebre imatges i vídeo al seu telèfon tot el temps.

Llegiu més sobre sunwebcam càmera solar:http://www.gatesea.com.