Beneficis de les càmeres de seguretat Alimentat Solar Gatesea

- Sep 21, 2018 -

Beneficis de les càmeres de seguretat Alimentat Solar Gatesea

Nostre Gatesea, el sistema de cambra sense fils cel·lular, és alimentat pel sol i només requereixen un senyal cel·lular a operar de forma autònoma a qualsevol lloc del món de 24/7/365! Proveït amb una pila interna, Gatesea està dissenyat pels riscos ambientals pitjor mentre que proporciona el vídeo instantani 59 imatges de la seva ubicació remota segura fins i tot en condicions d'apagada.


Ara, anem a mirar els avantatges de càmeres de seguretat alimentat solar de Gatesea per veure què es pot esperar d'ells.


1. flexibles localitzacions

Una càmera de seguretat alimentat solar requereix sense cables i la xarxa elèctrica per treballar. Així pot ser utilitzat en diferents aplicacions de vigilància, com ara llocs remots o geogràficament desafiant ambients.

Els llocs típics on pot instal·lar una càmera de vigilància alimentat solar inclouen, però no es limiten a lavacances cases, casetes, llocs de construcció, vinyes, granges, graners, embarcacions, magatzems, cases rodants, etc..

2. fàcil d'instal·lar 59 moure

Les càmeres DIY solar alimentat seguretat sense fils són ràpids instal·lar en qualsevol llocs que desitja, com no necessita executar qualsevol cables desordenats o perforar papers, que és una opció de seguretat rendible. Vostè també té la llibertat per moure les seves càmeres de seguretat solar com el projecte avança o completa, o quan et mous a un altre lloc.

Millor encara, fàcilment pot moure el seu càmeres de seguretat solar quan un projecte avança o completa i prendre el seu solars càmeres IP a un lloc nou.

3. favorable al medi ambient

Alimentat per la llum del sol renovable, la solars càmeres no destruir l'entorn o provocar qualsevol contaminació com els residus i fer piles un sol ús.

Wmés de barret, creació d'infraestructura per donar suport a sistemes de vigilància tradicionals pot ser perjudicial. Càmeres de vigilància alimentat solar requereix cap infraestructura i pot permetre aquestes àrees com a zones humides que cal preservar.

4. dia 59 nit de Monitorització

Com s'explica més amunt, les càmeres de seguretat sense cables alimentat solar IP pot ser alimentat per les piles rechargeable de nit quan la llum solar no està disponible.

5. fàcil d'escala

Les càmeres de seguretat alimentat solar també vénen com una solució flexible i escalable si li agradaria afegir 2 o 3 càmeres més més tard.

1.jpg