Millor control remot a l'aire lliure FloodLight amb energia solar

- Oct 12, 2018 -

Millor control remot a l'aire lliure FloodLight amb energia solar


Posa't en la ment d'un lladre. Tria la casa lluminosa amb mitja dotzena de llums de seguretat al voltant del perímetre o a la llar sense llums ni racons foscos? La resposta és senzilla. Una casa fosca a la nit és com un senyal per a un lladre: "Entra a casa nostra!"


Aquest problema es pot resoldre amb la llum de seguretat LED Sunwebcam a prova d'aigua a l'aire lliure a l'aire lliure. Per què és?


Les llums solars no requereixen cablejat i es poden utilitzar amb o sense detectors de moviment. Per descomptat, utilitzar-los amb detectors de moviment els pot fer més eficients perquè els llums només consumeixen energia quan el sensor està activat. Aquestes llums són respectuoses amb el medi ambient i solen produir tanta llum com la il·luminació sense fils. La recompensa final és que els reflectors solars requereixen poc manteniment.


Especificacions tècniques

Panell solar: 6V / 6W

Bateria: 3.6V 6000MAH

LED de potència: 15W

Taxa impermeable: IP65

Lumen: fins a 1000 llums

Temps de càrrega: 8 hores

Temps de treball: 10-13 hores (totalment cobrades)

Interruptor: Manual + Il·luminació controlada

Sensors: moviment + llum


Pros

☀ 120 LED Ultra-Bright Solar Lights】

☀ Inclòs suport de muntatge de pal per facilitar la instal·lació

☀ SENSOR CONTROL AUTO ON / OFF i CONTROL REMOTO SOLAR LIGHTS

☀ Potent panell solar

☀ IP65 impermeableTrieu la llum de seguretat solar Sunwebcam LED per fer que la vostra llar sigui més segura quan surti, i podeu controlar de manera remota la llum de solor en qualsevol moment.