Inundació solar llums guia de compra

- Oct 26, 2018 -

Inundació solar llums guia de compra

微信图片_20181026162553

Sembla que sigui la millor llums solars, hi ha molts factors que cal considerar. Sembla que no és una feina fàcil trobar la bé que pot satisfer el seu necessitats., que tenim compilar da llista d'algunes consideracions per buscant llums solars de l'aire lliure.


1. àrea d'il·luminació:


Primera cosa que cal considerar és on heu d'utilitzar una llum solar per il luminar. L'espai que cal il·luminar determina el tipus de llums solars inundació que pot triar. I això també determina els requisits de durabilitat i brillantor. En realitat, hi ha per a alguns, que podeu utilitzar un per il·luminar la seva porta. I algunes inundacions llums també vénen amb un sensor de moció que pot encendre la llum automàticament si algú s'acosta la porta la porta principal és només una petita àrea, així una petita inundació llum és suficient. No obstant això, si vostè necessita il·luminar un gran espai a casa seva, una gran llum és una bona opció. Després, abans de fer una compra, vostè necessitarà saber la mida total de l'espai que cal il·luminar.


2. tipus de llums:


En el mercat, hi ha diversos tipus de llums solars inundació que pot triar, incloent-hi seguretat, paisatge, tot-en-un, sensor de moció que i llums d'inundació de plafó solar extern. Llums d'inundació de seguretat solar són àmpliament utilitzats i són el més popular d'avui, són diferents d'altres tipus i estan equipades amb un sensor de moció que pot encendre els llums si es detecta qualsevol moviment. Alguns models permeten ajustar la seva sensibilitat, que poden millorar la seva precisió i prolongar la seva durabilitat. El disseny híbrid és significativa. El disseny híbrid és significativa. Per exemple, si fa mal temps, la bateria no es cobrarà plenament. En aquesta situació, pot utilitzar un cable connectat energia per alimentar el llum., no importa quin temps com, l'híbrid inundació llum pot treballar. Un altre tipus és una allau de llum amb un plafó solar extern. Vostè pot posar el plafó solar separat lluny de la llum d'inundació. O exemple, situeu el panell solar a la teulada per rebre més sol durant el dia per completament carregar les bateries.


3. nivell llum:


Trieu que una llum d'inundació és principalment perquè és prou llum, i la quantitat de llum que pot produir una inundació realment importa. Per exemple, la llum d'inundació que decidiu no pot cobrir una gespa sencer, així pot necessitar comprar un supletori. És un malbaratament de diners. Lúmens s'utilitzen per mesurar la brillantor d'un llum. Per exemple, una espelma pot produir sobre només 12 lúmenes de llum. En general, una bombeta de 23-watt pot produir uns 1.500 lúmenes de llum. Prestar atenció a la producció d'òxid i decidir si la llum que decidiu pot cobrir l'àrea que heu d'il·luminar.


4. durabilitat:


El potencial de llums solars inundació també és molt important. La inundació impermeable llums estan dissenyats per muntar l'exterior ha de tenir una major qualitat i durabilitat que altres llums diluvi universal. Si necessiteu una qualitat, una, la que trieu ha de ser temps de prova, té una pantalla de llum duradora i una carcassa de metall. Les llums d'alta qualitat pot suportar qualsevol condició de mal temps i fins i tot es pot utilitzar en hiverns freds. No obstant això, si vostè viu en una zona on hi ha un bon clima, vostè no necessita comprar un car i una llum una mica assequible inundació solar és suficient.


5. mida:


Bombetes LED tendeixen a ser molt petit, així que només ocupen un petit espai en un llum d'inundació. No obstant això, algunes llums tendeixen a ser gran per altres grans components. Per tant, cal tenir en compte aquest factor quan es tria un. I cal on heu de posar un llum d'inundació i quant espai està disponible. En general, llums solars inundació són tan petits com 5 × 5 polzades o tan grans com 20 × 20 polzades. I panells solars pot prendre cap amunt de molt espai. Si es tracta d'una unitat d'all-in-one, cal tenir en compte això. Si el panell solar és desmuntable, també cal tenir en compte on muntar-lo.