La manera de monitoritzar les característiques glacials

- Nov 12, 2018 -

La manera de controlar les característiques glacials


L'augment de la temperatura provocarà la fosa de les glaceres. Però les glaceres plantegen diversos perills importants per a la vida i la propietat dels humans. Les inundacions es produeixen quan una gran quantitat d'aigua de fusió es deixa anar sobtadament a causa del fracàs d'una presa de gel o morrena, o una fusió ràpida a causa d'una erupció volcànica. És necessari per al seguiment en temps real de les glaceres.


Repetir la fotografia és una eina útil per determinar la velocitat general de la superfície d'una glacera. Basant-se en fites de la fotografia, la posició dels blancs naturals a la superfície de la glacera es pot aproximar i traçar en un mapa. El canvi de distància de la ubicació del blanc als parells de fotos i l'interval de temps conegut entre les imatges es poden utilitzar per calcular la velocitat de la superfície de la glacera a la ubicació del destí.


320px-Mount_Everest_as_seen_from_Drukair2_PLW_edit


El seguiment de la velocitat de la glacera amb la fotografia repetida és una tècnica econòmica que requereix poc entrenament i equipament especialitzat. El sistema de càmeres solars de Gatesea us pot ajudar a reduir més costos i recursos humans. El sistema de càmeres solars combinades amb SIG i sistema de càmeres solars proporciona 100% de dades de glacera i recopilació d'imatges i el servei de núvol proporciona una solució clau per als enginyers i científics ambientals per centrar-se en les dades. Els científics utilitzen la mesura precisa per planificar estratègies.