Els avantatges de càmera Solar 4G

- May 08, 2017 -

Hi ha un munt d'avantatges de càmera Solar 4Gs. Algunes de les característiques associades són les següents:
1. solar 4G càmera pot fer fotos i enviar-los a través de la xarxa GSM i 3G massa.
2. podeu administrar càmera remotament com cada model suporta funcions de GPS.
4. baix consum energètic és un avantatge afegit que augmentar la vida de piles i mantenir la càmera en condicions de treball per més temps.
4. solars càmeres vénen amb 40000 mAh de la bateria interior; mentre que el temps de reserva de càmeres és fins a 20 dies.
5. operació temps és aproximadament de 5 dies.
6. estan equipades amb sistema de gestió de la bateria avançada per comprovar el nivell de piles en qualsevol moment i per comprovar si la bateria és sota càrrega situació o no.
7. càmeres proporcionar suport a sistemes operatius diferents dels seus Smartphones com Android; mentre que pot connectar diversos senyals de sensors, sensor de depuració senyals automàticament.
8. vénen proveïdes amb antena de GPS de Wi-Fi 4G que impedeixen un llamp per la durada del treball de l'aire lliure
9. la càmera dóna suport a serveis de núvol per fer fotos en el temps reglamentari i per fer vídeos de la mateixa manera. Aquestes càmeres meravellós també donar suport per carregar dades en servidors de núvol per la seguretat de les dades.

1.jpg

Zhongshan Gatesea Technology Co Ltd és un fabricant líder i proveïdor de càmera 4G solar a preus competitius. Ets Benvingut de contactar-nos!

Un parell de:El desenvolupament de la càmera 4G Següent:No