Punta per protegir la seguretat del seu fill a casa

- Nov 12, 2018 -

Punta per protegir la seguretat del seu fill a casa


  • Revisar les habilitats bàsiques de seguretat

Fins i tot si vostè estar segur que els seus fills conèixer Casa Bàsic seguretat habilitats (primers auxilis, seguretat de cuina, etc.), revisar almenys on tot és i el cal saber si algú sortir ferit mentre vostè està lluny.


  • Segura al pati del darrere


Si vostè té una piscina en el seu pati del darrere, posar una tanca i tancar la porta per evitar que els nens de l'enamorament o l'ofegament. Si utilitza pesticides o herbicides, no permeten als seus fills a entrar al pati sol almenys quaranta-vuit hores després aplicació per tal que no estan exposats a aquests productes químics.


  • Assegurar la seva casa

Cada casa tinguin detectors de fum com a mesura de seguretat de foc. Prendre un pas extra i afegir també monòxid de carboni. Monòxid de carboni és un gas inodor, incolor, que pot ser molt perillós, així que val la pena la protecció afegida a tenir aquests detectors a casa seva.

Una altra peça fàcil de tecnologia d'afegir a la seva llar és sensors finestra i la porta. Depenent de com decideix establir-los, aquests sensors podria desencadenar un missatge de text o una notificació al telèfon, emeten un petit soroll o un crit d'alarma l'explosió.

També considera un sistema de control de seguretat. Només posant un signe en el seu pati pot dissuadir els potencials intrusos quan no és a casa, però el seu millor aposta és configuri un sistema de vigilància que pot armar i desarmar directament des del telèfon. Afegir càmeres de seguretat i tenir un aspecte en el que està passant a la seva casa en directe — en qualsevol moment — al seu telèfon, comprimit o ordinador.

La Gateseun i servei en el núvol proporciona una solució-to-end per control remot. Quan surtis de casa, els seus fillses poden albirar elsprogramari de control de càmera de núvol.

Per a fins i tot més recursos a mantenir segurs els seus fills a casa, visiti nostraCasa seguretat, prevenció del delicte i el centre de seguretat per a nens.