El que fa que la càmera solar 4G sigui diferent dels altres

- Nov 13, 2017 -

La càmera solar 4G, amb el seu nom complet de càmera sense fils solar 4G, és una nova generació de càmeres de xarxa sense fils de IOT de Zhongshan Gatesea Technology Co., Ltd, que poden transferir simultàniament de vídeo i so i enviar senyals de sensors diversos com a senyals de sensor d'humitat, sensor d'alimentació i sensor de nivell d'aigua. No obstant això, el que fa que la càmera fotovoltaica 4G destaqui en l'era dels productes digitals.

1(001).jpg

De fet, moltes de les funcions dels productes digitals estan cada vegada més humanitzats per a realitzar la major comoditat per a les persones, i la càmera solar 4G no és una excepció. Com el seu nom, la càmera solar 4G pot enviar vídeo i veu a través de 3g / 4g i xarxa wifi. I és compatible amb la funció de GPS, és molt convenient que la gent gestioni les càmeres de manera remota.

El temps de treball també és important per a les persones. Les persones tindran dubtes sobre els productes que necessiten una càrrega constant, que també tindrà un efecte negatiu en l'experiència de l'usuari. La càmera solar 4G té baix consum d'energia, el temps d'espera és d'uns 20 dies, el temps de treball és d'uns 5 dies. El sistema de càmera solar 4G és particular, és un sistema remot de gestió de la bateria, es pot verificar el nivell de la bateria en qualsevol moment i ens pot mostrar si la bateria està sota càrrega, cosa que importa molt per a les persones tant en el treball com en la vida.

La càmera Solar 4G també pot suportar serveis en el núvol, pot fer fotos en temps regular, fer un vídeo en temps reglamentari, carregar dades a la cantonada del núvol per mantenir la seguretat de les dades. A més a més, la càmera no perdrà la connexió sempre que hi hagi un senyal, mentre que les càmeres inalàmbriques tradicionals que encara usen el mòdul 4g circumscrit en usb.

No hi ha dubte que la càmera solar 4G és millor que la càmera sense fils tradicional, independentment de la seva funció i el temps de treball. No és d'estranyar que sigui popular entre les persones.