SERVEI EN EL NÚVOL
Nostra aplicació mòbil es permet connectar directament als nostres serveis de núvol li aerodinàmic controls de la càmera programari i característiques. Per aquelles persones que sempre estan en la carrera, el nostre programari d'aplicació mòbil fa que sigui fàcil per tu per estar informat. Visualitzar, connectar i controlar els seus sistemes cel·lulars càmera de la llibertat de tots els seus mecanismes mòbils. Nostra característica més popular la nostra aplicació mòbil és el "Live mira" vídeo i imatges, que li dóna comprovació instantània de la seva àrea de vigilància.

 

COSTUM i solució de l'OEM

El nostre Departament RandD consta d'un equip d'especialistes que tenen més de 15 anys d'experiència en el programari i maquinari desenvolupament varia indústries i bo a proporcionar personalitzat i solucions de l'OEM inclouen:

Personalització de configuració de càmera ●

Configuració de costum â ˆ š

Funcions de costum â ˆ š

● Mòbil aplicació de personalització

És costum i interfícies d'usuari marca

 ˆ š suport per a l'aplicació de l'àmbit específic

Analítica de dades â ˆ š i alertant funcions

Personalització d'accés de proveïdors ●Cloud

FORMA DE FABRICACIÓ DE L'OEM

Sunwebcam es troba darrere de tots els nostres productes. Que és la mateixa manera que hem de tractar tots els nostres distribuïdors. Contacte sota.

 

 

COM FUNCIONA

图片3.png

● Combina de càmera sistema proporciona una càmera HD, bateria de reserva, carregador solar, mòdem cel·lular (WiFi mòdem), locals d'emmagatzematge i computació en un mecanisme compacte integrada, que s'alimenta des d'un petit panell solar (inclòs) i el sistema de pila predefinida continua l'operació durant diversos dies fins i tot si hi ha cap aportació solar.

● El sistema de càmeres es comunica a través de mòbil o WiFi per la càmera programari i servei en el núvol.

● El sistema de càmeres automàticament carrega temps recollides, capturades o a petició d'imatges i vídeo a la càmera programari per al visionament.

● Connexió d'usuaris del programari de la càmera de PC o mecanisme mòbil per controlar les càmeres o veure imatges i vídeos.

● El nostre servei Cloud està allotjada en Amazon Web serveis (AWS), el proveïdor principal de núvol de computació i altament escalable, serveis d'allotjament molt fiables, tot el món. El sistema de càmeres es construeix sobre aquesta base sòlida de Roca per proporcionar emmagatzematge segur i fiable de les dades i accés a les seves càmeres.APLICACIÓ MÒBIL

L'aplicació mòbil és un programari d'interfície d'usuari gràfica per configurar i controlar la càmera Sunwebcam. Els trets claus inclouen:

Captura d'imatge de damunt demanda ■

■ corrent de vídeo

Càmeres de suports Sunwebcam ■ sobre cel·lular o Wi-Fi

Usuaris simultanis de ■ multi-usuaris

■ controlar diversos nivells d'accés

■ exportació i compartir imatges i pàgines web

■ Mostra diverses càmeres d'un compte

image003_副本.png