Càmera WiFi oculta solar

Càmera WiFi oculta solar

càmeres de seguretat Alimentat Solar càmera Wireless seguretat protegirà a una fracció entre el cost dels sistemes d'alarma hard-wired tradicional. Ja que no hi ha algun filferros és simple moure les càmeres i moció detectors de localització tant interiors com exteriors. Alguns models estan dissenyats per...

Detalls del producte

càmera de seguretat Alimentat Solar

图片3.png

Càmeres de seguretat sense fils protegirà a una fracció entre el cost dels sistemes d'alarma hard-wired tradicional. Ja que no hi ha algun filferros és simple moure les càmeres i moció detectors de localització tant interiors com exteriors. Alguns models estan dissenyats per enfrontar-se a totes les condicions climàtiques i està dissenyat per a temperatures extremes; altres necessiten ser posats dins de la carcassa de la càmera impermeable.
La gran cosa sobrecàmera de seguretat sense fils solars de sunwebcamés simplement perquè necessiten cap exterior utilitat línies o connexió de poder. S'utilitzarà en qualsevol ubicació remota sense electricitat ni connexió a internet. Perquè són les càmeres sense cables d'usabilitat és il limitat. Pot controlar fàcilment activitats familiars, animals, llocs de construcció, garatges, canvis ambientals, les universitats i escoles, propietats privades i empreses d'estacionament.
Per descomptat encara necessitaran siguin endollades a una font d'electricitat a molt de temps. Això és normalment en el tipus d'un grup de piles o electricitat interna. No obstant això, el problema aquí és que les bateries necessiten per tu per ser substituït o ple d'energia. Adscrits a unitats de càmera de cèl·lules solars contínuament pot carregar les bateries. Les tecnologies solars han millorat molt al llarg de diversos anys i l'eficiència i panells funcionarà fins i tot en dies ennuvolats. Sensors de moció que activen a condició que l'activitat està present garantir la càmera executa temps i l'emmagatzematge l'espai no es malgasta.
Si vostè és propietari d'una casa hauria d'utilitzar el seu sistemes de càmera de seguretat de manera solar alimentat per captar pot passa mentre vostè està absent, connectant-los a qualsevol dispositiu de gravació, possiblement una enregistradora de vídeo digital (DVR), VCR o ordinador. La càmera també es pot establir-se automàticament connectar a un ordinador i oferir-li missatges instantanis en cas d'una fuita, incendi o gas. Més ràpid esteu lluny pot trobar l'estat del seu entorn de propietat al tan aviat. Pot detectar robatoris de vidre com bé cada moviment de casa seva.
Instal·lar la última càmera de seguretat d'energia solar kits són molt per entendre. Es desenvolupen així pot moure fàcilment qualsevol càmera a la última localització al voltant de les seves possessions. Transmissors d'alta potència pot ser necessaris per a propietats grans o acreages. Podeu afegir noves càmeres en el sistema existent instantàniament ja que no hi hagi cables per fer front. Els panells solars que estan inclosos en kits de càmera de protecció són de mida adequadament per recarregar la pila interna durant temps. També hi ha una font d'alimentació de còpia de seguretat una vegada que la bateria es queda sense poder durant la nit. Si vostè decideix fer ús de les seves càmeres de seguretat lliure de problemes en l'aire lliure o en llocs remots, llavors aquesta càmera de detecció de moció de manera solar alimentat és l'elecció elegant.

Característiques

1. alta sensibilitat andhigh SNR Micro Megapixel CMOS sensor

2.2.8mm-12mmProfessional HD megapíxels lent de zoom de poder

3. suport l'opinió de telèfon mòbil remota, compatible amb molts telèfon intel ligent operació plataforma

4. donar suport a protocol de xarxa abundants: TCP/IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPNP, RTSP i així successivament

5. suport FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

6. donar suport a la xarxa sense fils 4G/3G/WIFI 802.11b/g/n

7. suport ONVIF protocol

8. donar suport a imatges d'alarma per enviar correu electrònic

9. suport alarma imatges carregat a servidor d'FTP

10. temporitzador suport capturat foto pujat per targeta Micro SD i servidor d'FTP

11. suport IP estàtic, també suport dinàmica IP(DHCP)

12. compatible P2P Plug and Play

13. dóna suport I.E., Google, navegador Firefox

14.built-en servidor web per facilitar l'usuari per utilitzar l'estàndard I.E. navegador per aconseguir la part davantera de la navegació en temps real i creació gestió

15. suport alarma de detecció de moció (podeu configurar diverses regions i sensibilitat) i alarma sensor

16. xarxa de 10M/100m adaptatiu de suport

17.built-en Micro ranura de carta Microsd, Max 128G, captura de temporitzador


Investigació