Càmeres de seguretat sense cables d'energia solar alimentat

Càmeres de seguretat sense cables d'energia solar alimentat

Sunwebcam SOLAR POWERED energia sense cables càmeres de seguretat pot protegir a una fracció del cost de sistemes d'alarma dur per cable tradicionals. Ja que no hi ha algun filferros és fàcil moure les càmeres i detectors de moviment a qualsevol lloc, tant interiors com exteriors. Alguns models es fan a enfrontar-se...

Detalls del producte

CÀMERES DE SEGURETAT SENSE CABLES D'ENERGIA SOLAR ALIMENTAT
图片4.png  

Sunwebcam pot protegir a una fracció del cost de sistemes d'alarma dur per cable tradicionals. Ja que no hi ha algun filferros és fàcil moure les càmeres i detectors de moviment a qualsevol lloc, tant interiors com exteriors. Alguns models es fan fer front a totes les condicions climàtiques i preparats per a temperatures extremes; altres necessiten ser posats dins de la carcassa de la càmera impermeable.
La gran cosa sobre càmeres de seguretat sense fils és simplement perquè necessiten cap poder connexió o línies d'energia exterior. Es fa servir en qualsevol ubicació remota sense electricitat ni connexió a internet. Perquè són les càmeres sense cables d'usabilitat és il limitat. Són capaços de controlar les activitats familiars, animals, llocs de construcció, garatges, canvis ambientals, les universitats i escoles, propietats privades i empreses d'estacionament.
Per descomptat encara necessitaran connectat a una font d'electricitat en una època determinada. Això és normalment en el tipus d'un grup de pila o bateria interna. No obstant això, el problema aquí és que les bateries necessiten ser substituït o recarregar. Adscrits a unitats de càmera de cèl·lules solars contínuament pot carregar les bateries. Les tecnologies solars han millorat molt al llarg de diversos anys i l'eficiència i panells funcionarà fins i tot en dies ennuvolats. Sensors de moviment que s'activa quan l'activitat està present garantir càmera temps d'execució i l'espai d'emmagatzematge de dades no es gasti.
Si vostè és sens dubte un amo de casa hauria d'utilitzar el seu càmeres de vigilància de manera solar alimentat captar tot allò que passa mentre vostè està absent, connectant-los a qualsevol dispositiu de gravació, dir Enregistradora de vídeo digital (DVR), VCR o l'ordinador. La càmera també es pot establir-se automàticament connectar a un ordinador i donar-li missatges instantanis hi ha certament una fuita, incendi o gas. Més ràpid que estan fora vostè pot esbrinar l'estat del seu entorn de la propietat en qualsevol moment. Pot detectar robatoris de vidre com bé cada moviment de casa seva.
Els kits de càmera de seguretat de manera solar alimentat últimes són molt fàcils d'instal·lar. Es desenvolupen tan com sigui possible fàcilment moure qualsevol càmera a la localització correcta al voltant de la casa. Transmissors d'alta potència pot ser necessaris per a propietats grans o acreages. Podeu incloure càmeres noves envers el sistema existent fàcilment des d'allà aren' cables a juntament amb. Els panells solars que estan inclosos en kits de càmera de protecció són de mida adequada recarregar la pila interna

Durant el dia. També hi ha una font d'alimentació de còpia de seguretat una vegada que la bateria es queda sense poder durant la nit. Si voleu utilitzar les seves càmeres de seguretat fàcil en l'aire lliure o en llocs remots, llavors aquesta càmera de detecció de moció de manera solar alimentat és l'elecció elegant.

Indústries que utilitzen els nostres Solar Powered càmeres sistema de seguretat:

Sunwebcam és ideal per a llocs remots que no tenen poder o internet, on remot seguretat i vigilància cal implementar. El sistema és portàtil i pot ser traslladat i reposicionar fàcilment.Aplicacions habituals inclouen:

Llocs de treball de construcció

Finca 59 piscifactoria 59 hort

Oli 59 Gas de perforació i producció

Infraestructures crítiques

Porta de vigilància

Aparcaments i carreteres

Informació tècnica

Model de:GSB-100W

Sistema operatiu

Linux incrustat

Processador

HI3518E (1.0, 1.3 MP)
HI3518C(2.0MP)

Sensor d'imatge

1.0MP:1 / 4" 1.0 megapíxels progressiva sensor CMOS
1.3MP:1 / 3" 1.3 megapíxels progressiva sensor CMOS
2.0MP:1 / 3" 2.0 megapíxels progressiva sensor CMOS

IR DE TALL

suport

Lent

C/CS 4mm 3 Megapixel fixa lent

Il luminació mínima

Lux 0,01

Estàndard de compressió

Compressió d'àudio

G.726/G.711 (per defecte és 711)

Corrent de transport comprimit

32kbps-6, pot auto-definit, per defecte és 2536 Kbps

Funció

Emmagatzematge

Max 128G carta de Microsd

Detecció de moviment

pot posar 4 zona de detecció independents (sensibilitat és ajustable 1-100)

Connexió d'alarma

enviament de fotografies per anomenada bústia; pujar fotografies i vídeo per FTP
servidor; fotografies i vídeos a la carta de SD

Funció 4G

Suport FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

Especificació comú

Paquet

Càmera WIFI 4G
Panell solar

Pes total

14,5 KG

Mida de paquet

72 × 23.5 × 76 cm

Temperatura de treball

-20℃ ~ + 55℃

Treball d'humitat

10% ~ 95% RH

Font d'alimentació

DC12V 2A

Gamma de protecció

IP66

consum d'energia

3w (IR LED: fora); 15W (IR LED: ON)

Investigació