Càmera de seguretat a l'aire lliure amb energia solar

Càmera de seguretat a l'aire lliure amb energia solar

càmera de seguretat a l'aire lliure amb energia solar Llista de paquets Panell Solar x1 4G Càmera x1 Suport x2 Suport per Pole x2 Suport per angle x2 Acer inoxidable x6 U Anell (89mm) x2 U Anell (140mm) x2 Accessoris (cargols, arandelles, femelles ...) Tècnica Sol·licitud d'informació de construcció 100% solar i sense fil, ...

Detalls del producte

càmera de seguretat a l'aire lliure amb energia solar

图片 6.png

Llista de paquets

Panell solar x1

Càmera 4G x1

Suport x2

Suport per pole x2

Suport per angle x2

Cinta inoxidable x6

U Ring (89mm) x2

U Ring (140mm) x2

Accessoris (cargols, rentadores, femelles ...)

图片 7.jpg

Informació tècnica

图片 8.png

Aplicació

Construcció

图片 9.jpg

100% solar i sense fil, basat en web i s'instal·la en 20 minuts. Permetre als usuaris accedir a les càmeres des de qualsevol PC o dispositiu mòbil a través del navegador web. Una solució senzilla per a gairebé tots els llocs de treball sota el sol, la millora de la qualitat del projecte i la gestió de projectes.


Agricultures

图片 10.jpg

Els ranxos i les explotacions són remotes i, en general, no estan disponibles WiFi ni la xarxa elèctrica. El 100% d'energia solar funciona amb la càmera 24/7/365. El servei de Cloud i l'aplicació web us permeten iniciar sessió des de qualsevol ordinador o telèfon intel·ligent fins a la supervisió remota i rebre alertes.


Trànsit i carreteres

图片 11.jpg

La mida reduït i el pes lleuger de la instal·lació permeten col · locar-los en una infraestructura existent com els pols de llum, els pols de trànsit, els ponts, els arbres. El servei Cloud proporciona una gestió completa de les càmeres, enllaços a pàgines de visualització pública per a condicions de trànsit en temps real.


Ciutats i Obres Públiques

图片 12.jpg

Subwebcamconsumera el 5 de l'1 al 10 de la potència de les càmeres remotes tradicionals a causa d'un disseny únic i patentat d'electrònica integrada de baixa potència. Permet que la càmera funcioni durant molt de temps després d'una sola vegada amb càrrega solar.


Monitorització ambiental del petroli i el gas

图片 13.jpg

Sunwebcam és una càmera ancecameras de vigilància inalàmbrica dissenyada per a entorns durs, amb tancaments resistents d'allweather premsats a IP67. És totalment autònom, amb un curt cable al panell solar inclòs.


Monitorització ambiental

图片 14.jpg

100% sense fils / dades solars i recollida d'imatges. El servei Cloud proporciona una solució clau per als enginyers i científics ambientals per centrar-se en les dades.


Powerline-Inspections

图片 15.jpg

El control remot i la seguretat de la xarxa elèctrica són tan importants com mai. El servei Sunwebcam i Cloud proporciona una solució d'extrem a extrem per al control remot de subestacions elèctriques i altres àrees d'infraestructura crítica. El conjunt de característiques ricas proporciona registre de dades, alertes i alarmes i arxiu d'imatges.


Presa

图片 16.jpg

Ideal per a ús a l'aire lliure, ajudant a supervisar especialment en grans àrees sense xarxa elèctrica o guàrdies, com ara presa, embassament, badia, etc. Estalviar el cost de les solucions típiques implica una costosa infraestructura de comunicacions i un cost de seguretat.


Investigació