Càmera solar

Càmera solar

Nostre Sunwebcam, el sistema de cambra sense fils cel·lular, és alimentat pel sol i només requereixen un senyal cel·lular a operar de forma autònoma a qualsevol lloc del món de 24/7/365! Proveït amb una pila interna, Sunwebcam està dissenyat per a la pitjor riscos ambientals mentre que proporciona el vídeo instantani 59...

Detalls del producte

Nostre Sunwebcam, el sistema de cambra sense fils cel·lular, és alimentat pel sol i només requereixen un senyal cel·lular a operar de forma autònoma a qualsevol lloc del món de 24/7/365! Proveït amb una pila interna, Sunwebcam està dissenyat pels riscos ambientals pitjor mentre que proporciona el vídeo instantani 59 imatges de la seva ubicació remota segura fins i tot en condicions d'apagada.

1.jpg

Què pot fer el Sunwebcam

Sunwebcam permet

registres vídeo 24 hores

Prendre fotografies en planificada

Rebre notificacions d'alertes de text o correu electrònic a l'esdeveniment un humà o vehicle és present, mentre que recolzi emmagatzemar tot el seu vídeo 59 imatges en el nostre programari de núvol de revisió

Monitor remot a través de PC 59 Mobile App

Comandament a distància de la càmera per PC o mecanismes mòbils

Serveis de núvol connexió amb programari de dades cel·lulars de comunicació i núvol mensualment, simplement paga quan vostè necessita nou vídeo 59 imatges

 5.jpg

És molt important per a la recollida d'informació per a estudis de monitorització ambiental i zones d'agricultura, però alhora molt temps consumint i de vegades incoherents depenent de la disponibilitat de la persona a realitzar aquests estudis. La forma més eficaç per recollir informació d'estudis ambientals i agrícoles és tenir Monitorització 24x7, sinó que és una tasca molt car quan considerant temps empleat i viatges.

7.jpg

La Sunwebcam permet el recull de dades i imatge sense fils solars 100%. El servei de núvol proporciona una solució clau en mà per ambientals enginyers i científics a centrar-se en les dades.

TRÀFIC DE CARRETERES 59

Sunwebcam proporciona un trànsit assequible de Monitorització per a ciutats de qualsevol mida, estalviant el cost de

solucions típiques impliquen planificació de llocs cars i Enginyeria, infraestructura de comunicacions, excavació de rases i despeses per a sistemes de programari propietari i servidors.

20.jpg

La petita grandària i pes clar del sistema permet col·locar-se de la infraestructura existent com pals de llum, pols de tràfic, ponts, arbres.

El servei de núvol proporciona gestió completa de les càmeres, enllaços a les pàgines de visualització pública per les condicions del trànsit en temps real.

30.jpg

CONSTRUCCIÓ

50.jpg

Els beneficis inclouen:

Prevenció de furts de lloc de treball

Mirada directe de condició de lloc de treball

Reclamació d'assegurança Protecció

Mantenir informats d'actors

Reduir despeses de viatge de lloc

Projecte de comercialització

Auditoria visual camí-responsabilitats de reduir -

Reduir les disputes de projecte, gestionar subcontractistes i fites

1.jpg

Control remot i la seguretat de la xarxa d'energia elèctrica és tan important com mai. Si vostè necessita controlar l'equipament, o protegir del robatori i manipulació, tenir control connectats en temps real és crítica a l'operació.

SEGURETAT DE XARXA ELÈCTRICA

61.jpg

El Sunwebcam i el servei en el núvol proporciona una solució-to-end per control remot de subestacions elèctriques i altres àrees d'infraestructures crítiques. El conjunt de tret ric ofereix registre de dades, els avisos i alarmes i arxiu d'imatges.

62.jpg

OLI 59 GAS 59 MINERIA

La Sunwebcam és càmeres de vigilància sense cables dissenyats per a entorns hostils, amb tancaments de tot temps abrupte pressió IP67 a segellat. Això és completament autònom, amb un curt cable incorporat al plafó solar inclòs.


Investigació