580 x seguretat Solar Floodlight

580 x seguretat Solar Floodlight

580 X seguretat Solar Floodlight amb Sensor de moviment independent PIR i de liti, 730 Lumen plena brillantor, 3 Modes de il·luminació, com inundacions de llum i Angle Ample Spotlight · vats 6 84 pcs portat produeixen 730 lúmens (mode de plena competència) a l'activació del Sensor de moció Guardian PIR. Funcionament normal o...

Detalls del producte

580 x seguretat Solar Floodlight amb Sensor de moviment independent PIR i de liti, 730 Lumen plena brillantor, 3 Modes de il·luminació, com inundacions Spotlight Angle ampli i lleuger

 

图片30.jpg 

 

· vats 6 84 pcs portat produeixen 730 lúmens (mode de plena competència) a l'activació del Sensor de moció Guardian PIR. Funcionament normal o mode fosc amb 55 lúmens (fins al 7-12 hores Alba o el capvespre). Sensor de moviment independent PIR permet estesa àmbit d'aplicació, mentre il·luminació tènue modalitat elimina taca fosca total. Lúmens 730 plena brillantor romandre per un (1) minuts.

· TRETS nous millorat: 3 modes d'il·luminació. LED verd: Al vespre per Alba (normal floodlight). Sensor PIR no funciona quan aquest mode és seleccionat. LED blau: Moció PIR provocada plena brillantor (730 lm), brillantor normal és 55 lm. LED vermell: La llum és fora quan cap moció (completa foscor). Llum està encès quan s'activa el sensor de moció PIR. En total per sobre modes de treball, la llum només pujarà a la nit (o quan el dia es torna fosca). La llum no activa durant el dia.

· Detecció de Sensor de moviment independent PIR gamma 10-12 metres, 180 graus. Banc de 2500 mAh liti bateria. Liti té forta estabilitat tèrmica, bona tolerància a l'abús, alta qualificació actual i 1.000 de cicle de vida.

· Instal·la dins de minuts. GRATIFICACIÓ: Cable ja el PIR moviment Sensor * * * fer longitud de cable total de sensor de moció PIR 3 mts.

· Personalitzat i desenvolupat per Super mòbil d'alta eficiència industrial Grau 2 vats alumini marc plafó solar (disseny compacte). Utilitzant el controlador de LED d'alta eficiència per donar suport a la producció de potència constant. Compartiment és disseny IP65, repartiment de morir i impermeable. La llum solar seguretat està dissenyat amb ferro colat habitatge i altres accessoris amb acer inoxidable per la força i contra la corrosió.

 

 

图片31.jpg图片32.jpg图片33.jpg 

Descripció del producte

Beneficis 59 trets:
a) fossa cablejat - amb el tutor 580 X no necessita córrer cable subterrani dels més propers transformador elèctric al seu sistema d'il·luminació.
b) excavació de rases - perquè el tutor 580 X és un completament independent, que no cal pagar els costos addicionals d'excavar trinxeres pel seu cablejat metro.
c) substitució paisatgisme - perquè no has a rasa per instal·lar el guardià 580 X, hi ha cap cost addicional per a substitució i reparació del terreny que es trenca cap amunt durant el procés de canalització.
d) drets d'ús de terra - sense necessitat de connexions externes filferro, etc, el guardià 580 X permet l'usuari per proporcionar il·luminació coherent i assequible a ubicacions sense la necessitat de negociar amb propietaris d'utilitzar la seva propietat per a il·luminació exterior metro de cablejat i paisatgisme.
e) no comptador elèctric - amb the Guardian 580 X hi ha necessitat a ficar el seu sistema d'il·luminació. Això que estalvia el cost de la compra i instal·lació d'un metre i les despeses de connexió elèctrica.
f) cap ús elèctric i demanda càrrecs - perquè el tutor 580 X sigui totalment Alimentat Solar, no cal pagar per l'ús elèctric.
g) llum LED durada de la vida més de 50.000 hores - estalviar en costos de reposició, manteniment i instal·lació de bombeta.
Bateries de liti són fabricats a alts estàndards per a aplicacions d'alta potència, seguretat, estabilitat tèrmica forta, tolerància a abusar, alta qualificació actual i 1.000 de cicle de vida. Bateries de liti són reciclables.
Tret de Sensor de moviment independent Guardian PIR: controls de LED sortida del mode de plena brillantor (730 lúmens) per esmorteir el mode (55 lúmens) depenent de la llum en la detecció de moviment al voltant de la llum.
El paquet inclou: 1 * làmpada, 1 * panell solar, 1 * sensor de moció PIR.

Detalls tècnics

Número de part

SLM90730-2

Element pes

2.8 lliures

Dimensions de producte

6.5 x 4 x 7,7 polzades

Número de model d'element

SLM90730-2

Bateries

1 liti piles d'ió necessària. (inclòs)

Color

Blanc

Estil

Contemporani

Acabat

Blanc i mat alumini

Material

Llum fixació - de ferro colat i vidre temperat, panell Solar - alumini i temperava vidre, Sensor de moció PIR - plàstic ABS, 5 metres de cable impermeable entre panells solars i Floodlight, 3 metres de cable impermeable entre panells solars i Sensor de moció PIR

Patró

Contemporani

Forma

Rectangular

Font d'energia

Solar

Tensió

6 volts

Potència

vats 6

Mètode d'instal·lació

Muntar en superfície sòlida

Quantitat de paquets d'element

1

Nombre de peces

1

Tipus de bombeta

LED

Endolli's perfil

Que sobresurten

Canviar d'estil

Polsador

Característiques especials

A) tutor 580 X Solar seguretat Floodlight està dissenyat per a la qualitat comercial il·luminació sistemes, carrers residencials, aparcaments, zona rural il·luminació, llum moll, il·luminació del parc, la zona de seguretat militar 59 civils il·luminació, B) independent Guardian PIR Sensor de moció tret que automàticament els controls el LED llum sortida del mode de plena brillantor (730 lúmens) per esmorteir el mode (55 lúmens) depenent de la detecció de moviment al voltant de la llum. Aquesta fluctuació de il·luminació intensitat conserva l'energia de la bateria i també serveix per augmentar la seguretat de la comunitat per dissuadir insociable activitat a la nit i hora del matí on s'instal·len aquests llums, C) plena estada lúmens de brillantor 730 a un (1) minut, D) 5 metres de cable impermeable entre panells solars i Floodlight, cable impermeable 1 metre entre panells solars i Sensor de moció PIR, E) Total longitud de cable de sensor de moció PIR 3 metre., F) trets MILLORATS nous: 3 il·luminació modes., G) verd LED indicador: capvespre Dawn (normal floodlight). PIR sensor no funciona quan aquest mode és seleccionat., H) indicador LED blau: moció PIR provocada plena brillantor (730 lm), brillantor normal és 55 lm., jo) RED LED indicador: llum és fora quan cap moció (completa foscor). Llum està encès quan s'activa el sensor de moció PIR., J) en tots els per sobre modes de treball, la llum només vindrà sobre a la nit (o quan el dia es torna fosca). La llum no activa durant el dia.

L'ús

Seguretat exterior Floodlight

Als Components

Interruptor

Piles incloses?

Bateries necessaris?

Tipus de cèl·lula de pila

Ió de liti

Descripció pila

Ió de liti


Investigació