Tot en una llum Solar del carrer

Tot en una llum Solar del carrer

Llum solar del carrer / / MALEFICI 780 X carrer llum Solar (LED blanc càlid) / / 3-nivell poder establir / / encaixa Max pol diàmetre 2.5"· Tres nivells definits per l'usuari poder escena: alta-Normal-baixa per 3-7-12 hores de temps d'operació d'il·luminació. Equipat amb liti bateria de càrrega més llargs cicles contra...

Detalls del producte

Llum solar del carrer / / MALEFICI 780 X carrer llum Solar (LED blanc càlid) / / 3-nivell poder establir / / Max pol diàmetre 2.5" s'adapta

图片35.jpg图片36.jpg图片37.jpg 

· Tres nivells definits per l'usuari poder escena: alta-Normal-baixa per 3-7-12 hores de temps d'operació d'il·luminació. Equipat amb liti bateria de càrrega més llargs cicles contra conventioanl bateria. Construït per a l'aire lliure, amb protecció IP65.

· S'adapta diàmetre màxim pol 6 cm (2,5 polzades). Dissenyat per 2.0-2.5 metre (6-8 peus) muntatge d'alçada i 3-4 metres (10-13 peus) distància entre cada llum per a la cobertura de llum òptima.

· Càlid LED blanc per a la il·luminació de la nit no invasiu per afegir la capa extra de seguretat perimetral. Lent glaçat amb geometria impressió traspua Tacte futurista contemporani. Ve amb acer inoxidable perns i femelles fets GB estàndard internacional/T818 i DIN934. Cargols d'acer inoxidable i fruits secs encaixar en les mènsules-u.

· Sigui segur per carregar MALEFICI 780 X a ple sol durant 8 hores abans del seu ús. Quan MALEFICI 780 X no realitza segons l'entorn, si us plau apagueu el sistema i cobrar a ple sol durant 3 dies abans del seu ús. Poder de piles baix prohibeix sistema per funcionar normalment. La llum només ve a la nit.

· Opcional: Comprar 3-grup imant (no inclòs en aquesta llum) amb pre-fab pern per millorar la flexibilitat d'instal·lació. Bo per a muntatge en superfície de ferro on no perforació que es desitja. Desitjava-Pro de contacte en superfície d'adhesió dèbil pintura pot provocar escriptori de delaminació pintura durant la retirada de l'imant.

Descripció del producte

Beneficis 59 trets:
a) fossa cablejat - amb el MALEFICI 780 X no necessita córrer cable subterrani dels més propers transformador elèctric al seu sistema d'il·luminació.
b) excavació de rases - perquè el MALEFICI 780 X és un completament independent, sistema autònom de paret de llum Solar / llum Solar d'inundació, que no cal pagar els costos addicionals d'excavar trinxeres pel seu cablejat subterrani.
c) substitució paisatgisme - perquè no has a rasa per instal·lar el MALEFICI 780 X, hi ha cap cost addicional per a substitució i reparació del terreny que es trenca cap amunt durant el procés de canalització.
d) drets d'ús de terra - sense necessitat de connexions externes filferro, etc, el MALEFICI 780 X permet l'usuari per proporcionar il·luminació coherent i assequible a ubicacions sense la necessitat de negociar amb propietaris d'utilitzar la seva propietat per a il·luminació exterior metro de cablejat i paisatgisme.
e) no comptador elèctric - amb el MALEFICI 780 X hi ha necessitat a ficar el seu sistema d'il·luminació. Això que estalvia el cost de la compra i instal·lació d'un metre i les despeses de connexió elèctrica.
f) cap ús elèctric i demanda càrrecs - perquè el MALEFICI 780 X és totalment solar alimentat, no cal pagar per l'ús elèctric.
g) llum LED durada de la vida més de 50.000 hores - estalviar en costos de reposició, manteniment i instal·lació de bombeta.
Bateries de liti són fabricats a alts estàndards per a aplicacions d'alta potència, seguretat, estabilitat tèrmica forta, tolerància a abusar, alta qualificació actual i 1.000 de cicle de vida. Bateries de liti són reciclables.
El paquet inclou: 1 * solar làmpada; 2 * cargols; 2 * fruits secs
Pol no s'inclou.
La llum només ve a la nit.

Detalls tècnics

Marca

Mart llum solar

Número de part

SLM65730SL

Element pes

2,5 lliures

Dimensions de producte

6.8 x de x 2.4 a 11.8 polzades

Bateries

1 liti piles d'ió necessària. (inclòs)

Classificació d'il·luminació de la zona

AMB PROTECCIÓ IP65

Alçada muntada

a 11.8 polzades

Longitud muntada

6.8 polzades

Amplada muntada

2.4 polzades

Col·lecció

MALEFICI

Color

Blanc

Material

Vidre, metall, plàstic

Acabat

Pintat de blanc

Als Components

Piles incloses

Tensió

5 volts

Usos específics

llum solar del carrer, solar floodlight, llum solar de seguretat, llum de cartellera

Trets de fixació

3-nivell definit d'usuari potència: alta-Normal-baixa per 3-7-12 hores de temps d'il·luminació, dissenyat per 2.0-2.5 metre (6-8 peus) muntatge d'alçada i 3-4 metres (10-13 peus) distància entre cada llum per òptima cobertura de llum, atacs diàmetre dels pols màxim 6 cm (2,5 polzada), 2.800 Kelvin càlid blanc conduït, construït per a l'aire lliure, IP65

Direcció de llum

Ajustable

Font d'energia

solar

Canviar d'estil

Polsador

Piles incloses?

Bateries necessaris?

Tipus de bombeta

LED

Flux lluminós

975 lm

Potència

vats 6

Potència

vats 6

Trets de bombeta

Graduables

Temperatura de color

2800 Kelvin


Investigació