Findyouled Solar Flood Lights

Findyouled Solar Flood Lights

Llums d'inundació Solar Findyouled Il·luminació exterior a l'aire lliure 60LED / 120 Llums d'alumini de paret / llums a terra, llum ajustable 2 en 1 amb cable de 16,4 peus, encès / apagat automàtic (blanc calent) · 60 litres de blanc calent / 120 litres, angle de sortida 60 -degre per cobrir un angle més ample que la llum mitjana. aparell de llum ...

Detalls del producte

Llums d'inundació Solar Findyouled Il·luminació exterior a l'aire lliure 60LED / 120 Llums de paret d'alumini paret / a terra, llum ajustable 2 en 1 amb un cable de 16,4 píxels, encesa / apagat automàtic (blanc calent)

图片41.jpg

· Warm white 60led / 120lumen, angle de sortida de 60 graus per cobrir un angle més ampli que la llum mitjana. la llum i el panell solar són amb parèntesis amb paret i estaques de muntatge en terra per adaptar-se a la vostra necessitat. I un cable de plom de 16,4 peus, fa que la llum funcioni a l'interior

· Executeu 6 ~ 15 hores sense llum atenuada com a senyal amb una càrrega completa a causa de la bateria recarregable de 2000 mA amb una garantia de 3 anys, funciona automàticament des del capvespre fins a l'alba a bon sol.

· Un panell solar giratori de 7.5x6.1 polzades, que es carrega ràpidament fins i tot en dia ennuvolat. Acaba de girar el tauler solar per primera vegada i es posarà automàticament a la nit amb sensor nocturn i romandrà en 6 hores més

· Impermeable i resistent a la calor --- Acoblament de llum d'acabat negre d'alumini rotatiu amb anell de tancament i junta de goma per suportar fortament la pluja, la neu i el sol gran

· Nota: Assegureu-vos d'encendre l'interruptor del cos lleuger abans d'usar-lo. La llum és sensible a la llum i no s'encengui en un lloc brillant. Per encendre la llum durant el dia, cobreixi completament el panell solar i assegureu-vos que no hi hagi cap font de llum ni cap llum solar.

图片42.jpg图片43.jpg图片44.jpg

Descripció del producte

Color: blanc càlid

Nota:
Assegureu-vos d'encendre l'interruptor del cos lleuger abans d'usar-lo (podeu sentir que el botó de sota de la tapa del plàstic està enfonsat). La llum és sensible a la llum i no s'encengui en un lloc brillant. Per encendre la llum durant el dia, cobreixi completament el panell solar i assegureu-vos que no hi hagi cap font de llum ni cap llum solar.

Proporciona grans opcions d'il·luminació paisatgística o dramàtica
Aquesta llum és realment perfecta per a qualsevol cosa a l'aire lliure que ha de ser il·luminada: calçada, pavelló, rètol, camí, pati, garatge, patis, zones de coberta o fins i tot un arbre o planta particular.

Il·luminació automàtica
Amb el sensor de llum al panell solar, la llum continua al capvespre automàticament i es manté en 6 hores més

Instal·lació 2 en 1
Adherir-se a terra / Utilitzeu cargols inclosos per muntar a la paret

Funciona tota la nit llarga
Els panells solars més grans per absorbir més llum solar i aquesta llum poden durar entre 6 i 10 hores

Fàcil d'instal·lar
Cos metàl·lic i acabat negre amb panell solar IP55 impermeable, separat de 2 watts, amb filferro de 16,4 peus, sense necessitat de corrent continu o corrent continu.

Solar = Energia verda, estalvi diners
No és necessari disposar d'una font d'alimentació solar amb panell solar eficient, cap font d'alimentació per a corrent continu o corrent continu, aquesta llum solar no només estalviarà una mica en les tarifes de reblat per una llum d'inundació alimentada, sinó que també estalviarà $ en la factura elèctrica. Si el vostre clima és més complet, us heu d'estar molt satisfet amb aquest producte.

Quant a FindyouLED
Ens centrem en desenvolupar i vendre llums LED i electrodomèstics LED per a la llar i el jardí, i ens dediquem a millorar i crear una millor llar per a vostè.


Investigació