Llum solar del carrer

Llum solar del carrer

GateSea Solar GateSea Solar carrer llum 3 Mode entorn, liti, gran angular 4 eixos ajust d'exposició de la llum del sol òptim, Max forma pèrtiga de diàmetre 3"· · · · 3-mode d'escena. Indicador LED verd: capvespre a la il·luminació de l'Alba, sensor PIR no funciona. Indicador LED blau: funció PIR...

Detalls del producte

GateSea Solar

GateSea SolarFarola, 3-Mode d'escena, liti, gran angular 4 eixos ajust per exposició Sunlight òptima, cabre diàmetre dels pols Max 3"

·image001.jpg

·image003.jpgimage005.jpg

· 3-mode d'escena. Indicador LED verd: capvespre a la il·luminació de l'Alba, sensor PIR no funciona. Indicador LED blau: funció PIR és activat, atenua el mode 165 lúmens, lúmens brillantor plena 1300. Indicador LED vermell: s'activa la funció PIR, llum està encès quan es detecta moviment, moviment no cap llum / completa foscor.

· Diàmetre màxim pol 8 cm (3 polsades). Dissenyat per a l'altura de pal 3-4 metres (10-13 peus); 6-8 metres (20-26 peus) distància entre el pol a Pol.

· 4-l'eix rotació permet l'exposició de la llum solar òptima durant els canvis estacionals; permet l'ajust de zona de cobertura de llum.

· Equipat amb bateria de liti per seguretat realçada, forta estabilitat tèrmica, tolerància a l'abús, alta qualificació actual i 1500 cicle de vida.

· Sigui segur per càrrega A1080X a ple sol durant 8 hores abans del seu ús. Quan A1080X no realitza segons l'entorn, si us plau apagueu el sistema i cobrar a ple sol durant 3 dies abans del seu ús. Poder de piles baix prohibeix sistema per funcionar normalment. La llum només ve a la nit.

 

Descripció del producte

Beneficis 59 trets:
a) fossa cablejat - amb l'alfa 1080 X no necessita córrer cable subterrani dels més propers transformador elèctric al seu sistema d'il·luminació.
b) excavació de rases - perquè l'alfa 1080 X és un completament independent, Sistema Solar carrer llum autònom / Solar inunden de llum / la llum Solar de pal de bandera, que no cal pagar els costos addicionals d'excavar trinxeres pel seu cablejat metro.
c) substitució paisatgisme - perquè no has a rasa per instal·lar l'alfa de 1080 X, hi ha cap cost addicional per a substitució i reparació del terreny que es trenca cap amunt durant el procés de canalització.
d) drets d'ús de terra - sense necessitat de connexions externes filferro, etc, l'alfa 1080 X permet l'usuari per proporcionar il·luminació coherent i assequible a ubicacions sense la necessitat de negociar amb propietaris d'utilitzar la seva propietat per a il·luminació exterior metro de cablejat i paisatgisme.
e) no comptador elèctric - amb alfa 1080 X hi sense necessitat de ficar el seu sistema d'il·luminació. Això que estalvia el cost de la compra i instal·lació d'un metre i les despeses de connexió elèctrica.
f) cap ús elèctric i demanda càrrecs - perquè l'alfa 1080 X és totalment solar alimentat, no cal pagar per l'ús elèctric.
g) llum LED durada de la vida més de 50.000 hores - estalviar en costos de reposició, manteniment i instal·lació de bombeta.
Bateries de liti són fabricats a alts estàndards per a aplicacions d'alta potència, seguretat, estabilitat tèrmica forta, tolerància a abusar, alta qualificació actual i 1.000 de cicle de vida. Bateries de liti són reciclables.
El paquet inclou: 1 * solar carrer làmpada amb predefinit de liti, suport de muntatge

Pol no s'inclou.
La llum no activar durant dia i només s'encén a la nit.

image007.png 

 TDetalls tècnics

Marca

Mart llum solar

Número de part

SLM901350

Element pes

4,5 lliures

Dimensions de producte

6.1 x de x 3.9 15 polzades

Bateries

1 liti piles d'ió necessària. (inclòs)

Classificació d'il·luminació de la zona

AMB PROTECCIÓ IP65

Alçada muntada

15 polzades

Longitud muntada

6.1 polzades

Amplada muntada

3.9 polzades

Col·lecció

ALFA

Color

Blanc

Material

Vidre, metall, plàstic

Acabat

pintat de blanc

Nombre de llums

1

Als Components

Piles incloses

Tensió

5 volts

Usos específics

Exterior, il·luminació, llum del carrer, carrer llanterna

Trets de fixació

Indicador LED verd: capvespre a la il·luminació de l'Alba, sensor PIR fa no funció., indicador LED blau: funció PIR és activat, atenua el mode 165 lúmens, plena brillantor 1300 lúmens., indicador LED vermell: s'activa la funció PIR, llum està encès quan es detecta moviment, no moviment cap llum / completa foscor., en totes les tres escenes, la llum només arriba al nit, diàmetre dels pols màxim 8 cm (3 polsades)., per a l'altura de pal 3-4 metres (10-13 peus) i 6-8 metres (20-26 peus) distància entre el pol a Pol., suport de muntatge de 4 eixos de rotació.

Direcció de llum

Ajustable

Font d'energia

solar

Canviar d'estil

Polsador

Piles incloses?

Bateries necessaris?

Tipus de bombeta

LED

Flux lluminós

1300 lm

Potència

10 vats

Temperatura de color

5500 Kelvin


Investigació