Càmera de Floodlight de seguretat de WiFi

Càmera de Floodlight de seguretat de WiFi

llum de la càmera de seguretat desconegut pot ser aterridor, però ningú ha tenir por a casa seva. El Sunwebcam ZTNFLC permet conèixer que tot és segur abans que ni tan sols obrir la porta. Si ets a un continent diferent o al voltant del bloc, vostè pot veure el que està passant a casa i que és...

Detalls del producte

llum de càmera de seguretat

图片11.png图片12.png

图片13.png图片14.png

图片15.png图片16.png

图片17.png图片18.png

La incògnita pot ser aterridor, però ningú han de tenir por a casa seva. El Sunwebcam ZTNFLC permet conèixer que tot és segur abans que ni tan sols obrir la porta. Si ets a un continent diferent o al voltant del bloc, vostè pot veure el que està passant a casa i que està de peu a la teva porta. Els trets nous de Sunwebcam ZTNFLC Series Wi-Fi superen fluint per que pugui veure en qualsevol lloc, en qualsevol moment.
Robots de vigilància 24/7
Quan es detecta moviment, el Sunwebcam Pro seguretat moviment gravació llum PORTAT amb Wi-Fi apunta en la direcció de la moció. Com a les pel·lícules de moció, seguirà la llum.
Mai no perdre un Moment
El Sunwebcam ZTNFLC detectarà activitats i enviar informes directament al dispositiu intel ligent mentre enregistra l'esdeveniment en una targeta SD desmuntable per a la reproducció posterior.
Connectar amb la família
Veure que els seus fills arribar a casa amb seguretat o veure'ls jugar des del seu dispositiu intel ligent: The Sunwebcam ZTNFLC capta les coses bé i ajuda prevé el dolent.
Gran varietat monitoratge
La tecnologia PIR (Sensor infraroig passiva) pot capturar el moviment fins a 55 peus de distància per una gamma enorme 200 graus.
Característiques:
PORTAT la font de llum 6 x 1 watt alt poder Nichia LED
Càmera de color amb connectivitat Wi-Fi per control remot o domicili
Funció de responsable robòtic que auto gira capdavant LED cap a qualsevol de les zones de sensor de moció de 3 en la detecció per il·luminar l'activitat
Sensor de moció de PIR intel·ligent amb una zona de detecció de 200 grau
4 GB carta de SD inclòs (millorable a 32GB) pot gravar fins a 2.000 esdeveniments
Compatible amb dispositius Android i Apple només

Investigació